Image Hosted by ImageShack.us

dimecres, 10 de març del 2010

Eleccions a Rectorat 2010


Doncs bé, ahir van acabar les eleccions a rectorat on la candidatura continuista de En Esteban Morcillo aconseguí la majoria amb un 57,23% dels vots front al 42,77% de Maria Antonia García.

Fent una xicoteta ullada als resultats i centrant-nos en la facultat de Química vegem que al col.legi A corresponent a PDI (Personal Docent i Investigador amb grau de doctor i amb vinculació permanent) han votat un total de 96 d'un cens de 107. 10 vots blancs, 62 a Esteban Morcillo i 24 a Maria Antonia Garcia.

Al col.legi B (Personal docent i investigador amb grau de no doctor o sense vinculació permanent)
Han votat 21 d'un cens de 54. 1 vot blanc, 13 vots Esteban Morcillo i 7 vots Maria Antonia Garcia.

Al col.legi C (Estudiants) Han votat 95 d'un cens de 1112. 4 vots en blanc, 36 vots Esteban Morcillo, 55 vots Maria Antonia Garcia.

El personal d'administració no el he reflectit ja que no vota per facultats sinó per campus i per tant no sols serien els de Químiques sinó els de la resta de facultats.

Així doncs pareix ser que a Químiques tant els PDI com els professors no doctors o sense permanència es decanten per una candidatura continuista mentre que estudiants volen un canvi.

Nota: tant el personal d'administració com el investigador van votar majoritàriament a Maria Antonia Garcia.

Si algú te interes en veure els resultats per col.legis deixe l'enllaç:
http://www.uv.es/jelectoral/rector/2010/Sabana_mesas2.pdf

A més si algú es vol informar amb profunditat de com va anar el procés i qui i que dia cadascun deixe un enllaç prou interessant de Acontracorrent joves d'esquerra unida:
http://www.quediuenells2010.blogspot.com/