Image Hosted by ImageShack.us

dijous, 6 de novembre del 2008

A la plaça no li cal el Rei

Es la conclusió que es trau quan ú passeja per la plaça de l'ajuntament de Vila-real. Entre el casc antic, els porxes, el peatonal i demés legats històrics que hi han aparèix una plaça de ferro, ceràmica i modernisme que queda un tant desubicada.

El problema no passaria de ser una anècdota de gustos arquitectònics si no fora per el preu que finalment costarà. Del pressupost inicial de 600.000 euros finalment la plaça costarà al voltant de 3 mil.lions d'euros i sincerament es un tant vergonyós no tansols que no estiga integrada la arquitectura del voltant sino que ademés el seu cost es desorbitat.

L'ajuntament amb crèdit en mà té que fer front a gastos "ridículs" com ara engalanar el carrer major de flors, una plaça futurista i en canvi parèix ser que no hi ha partida de gastos per acabar l'antic pius XII.

A la zona Nord, al barri del Pilar tenim que contemplar parcs abandonats on parèix no arrivar l'ideal futurista. I en canvi a l'entrada Est junt la Mayorazga, abans de la redona amb l'arc que falta als portxes tenim que "gaudir" d'un parc amb tots els complement necessaris per a que xiquets es juguen la vida creuant la carretera per a passar una estona d'esplai.

A Vila-real parèix que les coses es fagen de cara a la galeria i no de cara als veïns ja que ara amb l'arrivada de La llum de les imatges es fan les coses importants con engalanar els carrers o qui sap si reasfaltats i tot.

Aixó si el que està clar que a la nova plaça futurista no li cal l'emblema del poble, el Rei en Jaume I.

Quina tristesa.

2 comentaris:

Javier Martínez Serra ha dit...

Saludos compañero, gran finde...

Aqui te paso el enlace para que te pongas el reloj mas molon de toda la web.

http://www.directorio-turismo.com/relojes/rpoliticos.htm

Kuro ha dit...

Gracias compañero.

Con vosotros todos los fines son grandes.

No lo dudes que es el reloj más cañero de la red. Si consigo un mapa meteorológico politizado ya será la caña.